Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Opis
OstroVit Protein Shake - to suplement diety w postaci proszku, który zawiera izolat białka sojowego, izolat białka grochu i maślankę w proszku z mleka. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych.
Smak waniliowy.
Składniki
Izolat białka sojowego (zawiera dwutlenek siarki i siarczyny), maślanka w proszku z mleka, izolat białka grochu, aromaty, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma arabska; sól, substancje słodzące: sukraloza, acesulfam K.
Wartość odżywcza | 1 porcja (30 g) | 2 porcje (60 g) | 100 g |
Wartość energetyczna | 478 kJ / 113 kcal | 956 kJ / 226 kcal | 1582 kJ / 373 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 0,8 g | 1,7 g | 2,8 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g | 0,7 g | 1,1 g |
Węglowodany, w tym: | 5,1 g | 10 g | 17 g |
cukry | 4,5 g | 9 g | 15 g |
Białko | 21 g | 41 g | 69 g |
Sól | 0,66 g | 1,32 g | 2,2 g |
Masa netto
700 g (23 porcje)
Właściwości składników
Białko - wpływa na wzrost i utrzymanie masy mięśniowej. Dodatkowo wspiera zachowanie zdrowych kości.
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli: 1 porcja (30 g = 2 miarki) 1-2 razy dziennie. ! porcję produktu rozpuścić w 200 ml wody lub chudego mleka.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Dzieci, kobiety w ciąży i karmiące piersią nie powinny spożywać preparatu.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25°C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Część ciała
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji