Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty CELIKO
Producent
CELIKO S.A.św. Antoniego 71
61-359 Poznań
celiko@celiko.com.pl
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok
Opis
Celiko, ciasto brownie bezglutenowe – mieszanka do przygotowania intensywnie czekoladowego deseru, gotowego już w 30 minut. Dzięki zawartości kakao, czekolady i wysokiej jakości składnikom, wypiek ma głęboki smak i wilgotną, delikatną konsystencję. Produkt certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.
Składniki
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12 %) - 8 %, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4 %, błonnik kakaowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromat, sól.
Zawarte alergeny: soja
Wartość odżywcza | na 100 g |
Wartość energetyczna | 1556 kJ / 367 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
- w tym kwasy nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 82 g |
- w tym cukry | 52 g |
Błonnik | 6 g |
Białko | 3,9 g |
Sól | 0,48 g |
Masa netto
200 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika
- Smak
- Alergeny