Skill Nutrition Micronised Creatine Monohydrate, proszek, bezsmakowy, 300 g
Formy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
 - 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
 - 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
 
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty SKILL NUTRITION
Producent
Olivit sp. z o.o.Blacharska 11
61-006 Poznań
info@olivit.pl
Opis
Skill Nutrition Micronised Creatine Monohydrate - to suplement diety w postaci proszku, który zawiera monohydrat kreatyny. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych.
Odpowiedni dla wegan.
Składniki
Monohydrat kreatyny.
| Składniki | 5 g | 
| Monohydrat kreatyny | 5000 mg | 
Masa netto
300 g
Właściwości składników
Kreatyna zwiększa wydolność fizyczną w przypadku następujących po sobie krótkich, bardzo intensywnych ćwiczeń fizycznych (przy spożyciu 3 g kreatyny dziennie).
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli: 5 g (1 miarka) dziennie. Porcję rozpuścić w 250 ml wody lub soku.
W dni treningowe stosować bezpośrednio przed lub po treningu.
W dni nietreningowe stosować rano, podczas posiłku.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, które wykonują ćwiczenia fizyczne o dużej intensywności. Dzieci, kobiety w ciąży i karmiące piersią nie powinny przyjmować preparatu. Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25°C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
 
- Wiek
 
- Typ produktu
 
- Postać
 
- Działanie/właściwości
 
- Główny składnik
 
- Specyfika
 
- Pora stosowania
 
- Smak
 
- Sposób aplikacji
 
                                                            
                                
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
                    

