Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty CELIKO
Producent
CELIKO S.A.św. Antoniego 71
61-359 Poznań
celiko@celiko.com.pl
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok
Opis
Celiko, muffiny klasyczne bezglutenowe – idealna baza do przygotowania lekkich i puszystych babeczek w domowym zaciszu – w zestawie znajduje się 12 foremek do wypieku. Prosty skład i certyfikat Przekreślonego Kłosa sprawiają, że to bezpieczna i smaczna propozycja dla osób z celiakią i nietolerancją glutenu.
Składniki
Cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, aromat, sól, substancja zagęszczająca - guma ksantanowa.
Wartość odżywcza | na 100 g |
Wartość energetyczna | 1617 kJ / 386 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
- w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
Węglowodany | 50 g |
- w tym cukry | 25 g |
Błonnik | 0,2 g |
Białko | 3,8 g |
Sól | 0,71 g |
Masa netto
289 g
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika