Schar, Bułka tarta bezglutenowa, 300 g

bułka tarta, bez glutenu, bez laktozy

12,79 zł
4,26 zł / 100 g

Formy dostawy dla tego produktu

Opcja niedostępna? Sprawdź dlaczego

O produkcie

Pokaż wszystkie produkty SCHAR

Producent

DR. SCHAR AG/SPA
Zona di Produzione Winkelau 9
39014 Postal (BZ), Italia
info.it@drschaer.com

Importer

MERKURY S.A.
Sejneńska 16
15-399 Białystok

Opis

Schar, Bułka tarta bezglutenowa – idealny dodatek do panierowania i zagęszczania potraw. Produkt Certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.

Składniki

Mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, mąka sojowa, olej palmowy, jaja, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: guma guar ; drożdże, sól.

Zawarte alergeny: soja, jaja.

Bez pszenicy, bez laktozy.

Wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna 1785 kJ / 425 kcal
Tłuszcz 14 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,8 g
Węglowodany 63 g
- w tym cukry 3,4 g
Błonnik 6,8 g
Białko 8,3 g
Sól 1,1 g

Masa netto

300 g

Przeciwwskazania i środki ostrożności

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Cechy produktu

Twoje sugestie

Dokładamy wszelkich starań, aby podane zdjęcie i opis oferowanych produktów były aktualne, w pełni prawidłowe oraz kompletne. Jeśli widzisz błąd, poinformuj nas o tym.

Zgłoś uwagi
Porozmawiaj z farmaceutą
Infolinia: 800 110 110

Zadzwoń do nas jeśli potrzebujesz porady farmaceuty.
Jesteśmy dla Ciebie czynni całą dobę, 7 dni w tygodniu, bezpłatnie.

Pobierz aplikację mobilną Pobierz aplikację mobilną Doz.pl

Ikona przypomnienie o zażyciu leku.
Zdarza Ci się ominąć dawkę leku?

Zainstaluj aplikację. Stwórz apteczkę. Przypomnimy Ci kiedy wziąć lek.

Dostępna w Aplikacja google play Aplikacja appstore
Dlaczego DOZ.pl
Niższe koszta leczenia

Darmowa dostawa do Apteki
Bezpłatna Infolinia dla Pacjentów.

ikona niższe koszty leczenia
Bezpieczeństwo

Weryfikacja interakcji leków.
Encyklopedia leków i ziół

Ikona encklopedia leków i ziół
Wsparcie w leczeniu

Porady na czacie z Farmaceutą.

Ikona porady na czacie z farmaceutą
Newsletter

Bądź na bieżąco z DOZ.pl