Coco Farm, Skrobia oporna, błonnik ziemniaczany, 250 g
Formy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
- 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
- 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty COCO FARM
Producent
COCO FARM SP. Z O.O.Okuliciego 7/9
05-500 Piaseczno
biuro@cocofarm.com.pl
Opis
Coco Farm, Skrobia oporna, błonnik ziemniaczany – naturalny składnik błonnika pokarmowego, który nie jest przyswajany przez organizm. Dzięki swoim właściwościom wiążącym i zagęszczającym jest idealnym dodatkiem do keto pieczywa, sosów, jogurtów czy koktajli, nie zmieniając ich smaku ani zapachu.
Składniki
100% błonnik ziemniaczany
Zawarte alergeny, może zawierać: orzechy, orzeszki ziemne, ziarna sezamu, łubin.
| Wartość odżywcza | w 100 g | 
| Wartość energetyczna | 895 kJ / 220 kcal | 
| Tłuszcz | 0,2 g | 
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 
| Węglowodany | 20 g | 
| W tym cukry | 0 g | 
| Błonnik | 60 g | 
| Białko | 4 g | 
| Sól | 0 g | 
Masa netto
250 g
Przeznaczenie
Doskonale sprawdza się jako składnik wypieków, takich jak keto pieczywo i bułeczki, a także jako naturalny zagęstnik do sosów, dressingów, jogurtów czy koktajli. Dzięki neutralnemu smakowi i wysokiej chłonności wody może być łatwo dodawana do różnych potraw, nie zmieniając ich walorów smakowych. Sprawdzi się dla osób na diecie ketogenicznej, niskowęglowodanowej oraz diabetyków i osób z insulinoopornością.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Produkt powinien być spożywany w ramach zrównoważonej diety i zdrowego stylu życia. Nie może być stosowany jako jedyne źródło pożywienia. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od wilgoci.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Postać
- Główny składnik
- Specyfika
 
                                                             
                                 
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
                    

