Diet-Food, Bio mąka migdałowa, 250 g
Formy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
 - 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
 - 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
 
O produkcie
                            Pokaż wszystkie produkty DIET-FOOD
Producent
MIPAMA E.Z. Szafarz Sp.j.Rogatka 14 Z
62-860 Opatówek
sklep@diet-food.pl
Opis
Diet-Food, Bio mąka migdałowa – produkt pozyskiwany z certyfikowanych ekologicznie wysuszonych i sproszkowanych migdałów blanszowanych. Mąkę można używać jako składnik do wypieku ciast, pieczywa, naleśników jak również zagęszczacz do zup, sosów i deserów.
Kraj pochodzenia: Włochy
Skład
100% organiczna mąka migdałowa
| Wartość odżywcza | 100 g | 
| Wartość energetyczna | 2544 kJ/619 kcal | 
| Tłuszcz, w tym: | 54 g | 
| Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g | 
| Węglowodany, w tym: | 5,4 g | 
| Cukry | 4,8 g | 
| Białko | 22 g | 
| Sól | 0 g | 
Produkt może zawierać soję, pszenicę oraz gluten.
Masa netto
250 g
Sposób użycia
Mąka może stanowić składnik do wypieku ciast, ciasteczek, pieczywa, naleśników i biszkoptów, zagęszczacz do zup i sosów, jogurtów, lodów, koktajli mlecznych lub owocowych, panierka lub posypka do potraw i deserów, dodatek do musli.
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknij opakowanie.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
 
- Typ produktu
 
- Główny składnik
 
- Specyfika
 




                                                            
                                                            
                                                            
                                                            
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
            
        
                        
                        
                    

