Mollers Omega-3 Rybki, żelki, smak owocowy, 36 szt.
Formy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
- 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
- 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
 
                            Pokaż wszystkie produkty MÖLLER’S
Pokaż wszystkie produkty linii Rybki marki Möller’s
Producent
Orkla Health ASNedre Skøyen vei 26
Oslo, Norwegia
Dystrybutor
ORKLA CARE S.A.ul. Fabryczna 5a
00-446 Warszawa
office@orklacare.pl
Opis
Mollers Omega-3 Rybki - suplement diety zawierający kwasy omega-3 EPA i DHA oraz witaminę D3. Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia oraz osób dorosłych.
smak owocowy.
Składniki
Substancje słodzące (ksylitol, sorbitol), skoncentrowany olej z ryb, woda oczyszczona, żelatyna, aromat, przeciwutleniacz (kwas jabłkowy), regulator kwasowości (cytrynian trisodowy), barwnik (ekstrakt z papryki), cholekalcyferol (witamina D3).
| Składniki | 2 rybki | % RWS* | 
| Kwasy tłuszczowe omega-3 w tym: DHA EPA | 0,4 g 
 0,3 g 0,1 g | --- 
 --- --- | 
| Witamina D | 10 µg (400 j.m.) | 200% | 
*% RWS - Referencyjna Wartość Spożycia.
Właściwości składników
Kwasy omega-3 DHA wpływa na prawidłowe widzenie oraz pracę mózgu.
Witamina D wspiera odporność i rozwój kości u dzieci.
Zalecane dzienne spożycie
Dzieci powyżej 3 roku życia i dorośli: 2 żelowe rybki dziennie.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Dla utrzymania prawidłowego stanu zdrowia należy stosować zróżnicowaną dietę i prowadzić zdrowy tryb życia.
- Suplement diety nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
- Przechowywać w temperaturze pokojowej.
- Chronić od światła i wilgoci.
- Produkt powinien być przechowywany w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Problem
- Główny składnik
- Część ciała
- Układy narządowe
- Pora stosowania
- Smak
- Sposób aplikacji


 
                                                             
                                                             
                             
                             
                             
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
                         
                         
                         
                    

