Swanson Lactobacillus Rhamnosus, kapsułki, 60 szt.
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSInPost Paczkomat 24/7
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty SWANSON
Producent
SWANSON HEALTH PRODUCTSND 58180 Fargo, USA
Dystrybutor
Pro Sport Majdaniec Filarski sp. k.Południowa 33a
71-001 Szczecin
Opis
Swanson Lactobacillus Rhamnosus - to suplement diety w formie kapsułek, który w swoim składzie zawiera Lactobacillus Rhamnosus. Produkt przeznaczony dla dorosłych.
Składniki
Lactobacillus Rhamnosus, NutraFlora®, substancja wypełniająca: mikrokrystaliczna celuloza, wegetariańska otoczka kapsułki: (hydroksypropylmetyloceluloza, guma gellan), substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych.
| Składniki | 1 kapsuła |
| Lactobacillus Rhamnosus (5 mld CFU*) | 25 mg |
| NutraFlora® scFoS® (krótkołańcuchowe fruktooligosacharydy) | 100 mg |
*CFU - Colony Forming Unit - jednostka tworząca kolonię.
NutraFlora® and scFOS® są znakami zastrzeżonymi przez GTC Nutrition Company.
DRcaps™ and DRcaps™ and Design są licencjonowanymi znakami zastrzeżonymi.
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli: 1 kapsułka dziennie.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt niewskazany dla kobiet w ciąży i karmiących.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25°C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Po otwarciu przechowywać w lodówce
Cechy produktu
- Płeć
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Działanie/właściwości
- Główny składnik
- Część ciała
- Specyfika
- Układy narządowe
- Pora stosowania
- Sposób aplikacji


