Osavi Kolagen Typu I i III, proszek, 600 g
Formy dostawy dla tego produktu
- 
            ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
 - 
            WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
 - 
            ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
 
O produkcie
                            Pokaż wszystkie produkty OSAVI
Producent
Olivit sp. z o.o.Blacharska 11
61-006 Poznań
info@olivit.pl
Opis
Osavi Kolagen Typu I i III - to suplement diety w postaci proszku, który zawiera w składzie hydrolizowane peptydy kolagenowe. Produkt przeznaczony dla osób dorosłych.
Produkt bez cukru, bez glutenu, bez laktozy, bez soi. Koszerny, halal.
Składniki
Wołowe peptydy kolagenowe.
| Składniki | 1 miarka | 
| Hydrolizowane peptydy kolagenowe otrzymywane z kolagenu typu I i III, w tym: | 20 g | 
| glicyna | 3,98 g | 
| prolina | 2,27 g | 
| hydroksyprolina | 2,14 g | 
| pozostałe aminokwasy | 9,61 g | 
Masa netto
600 g
Właściwości składników
Peptydy kolagenowe - wspierają wzrost masy mięśniowej i utrzymanie zdrowych kości.
Zalecane dzienne spożycie
Dorośli: 1 miarka (20 g) dziennie.
1 miarkę proszku w 200 ml wody, napoju lub dodana bezpośrednio do jedzenia. Najlepiej przyjmować rano.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników preparatu. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Preparat jest suplementem diety, nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w temperaturze nie przekraczającej 25°C. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Cechy produktu
- Płeć
 
- Zalecenia żywieniowe
 
- Wiek
 
- Typ produktu
 
- Postać
 
- Działanie/właściwości
 
- Problem
 
- Główny składnik
 
- Część ciała
 
- Układy narządowe
 
- Pora stosowania
 
- Sposób aplikacji
 
                                                            
                                
                            
            
        
            
        
            
        
            
        
                        
                        
                        
                    

