-
Bataty – właściwości, wartości odżywcze i zastosowanie. Przepisy na dania ze słodkimi ziemniakami
Przeczytane 59455 razy
6 min
-
Koronawirus u dzieci – jak rozpoznać? Kiedy zgłosić się do lekarza?
Przeczytane 140765 razy
4 min
-
Adaptogeny – czym są? Które adoptogeny wybrać? Rodzaje, wskazania i przeciwwskazania do suplementacji
Przeczytane 156157 razy
6 min
-
Skala Apgar – na czym polega ocena stanu noworodka wg skali Apgar?
Przeczytane 40824 razy
2 min
-
Płyn do higieny intymnej – jak wybrać najlepszy? Podstawowe zasady kobiecej higieny intymnej
Przeczytane 46859 razy
5 min
-
Hipoksja (niedotlenienie organizmu) – przyczyny, objawy, leczenie i rodzaje niedotlenienia
Przeczytane 157110 razy
7 min
-
Terapia Tomatisa – na czym polega? Wskazania, przebieg, efekty
Przeczytane 109736 razy
5 min
-
Saturacja krwi – czym jest? Jak i kiedy mierzyć saturację?
Przeczytane 76163 razy
3 min
-
Płatki drożdżowe – właściwości i zastosowanie. Czy są zdrowe?
Przeczytane 61646 razy
5 min
-
Pieczarki – wartości odżywcze, właściwości. Jak przechowywać i przyrządzać?
Przeczytane 26050 razy
5 min
-
Druga dawka szczepionki przeciwko COVID-19 – dlaczego częściej powoduje skutki uboczne?
Przeczytane 99897 razy
3 min
-
Kwashiorkor – przyczyny, objawy, leczenie niedożywienia białkowego
Przeczytane 21200 razy
4 min