Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEPaczkomat INPOSTOdbiór w punkcie DHL
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty ALLNUTRITION
Pokaż wszystkie produkty linii Fitking Delicious marki ALLNUTRITION
Producent
SFD S.AGłogowska 41
45-315 Opole
Opis
Allnutrition Fitking Delicious Pasta Sauce Red Pepper-Tomato, sos pomidorowy z czerwoną papryką – pomidorowy smak został wzbogacony czerwoną papryką, ogórki kiszone i cebulę. Produkt nie zawiera dodatku cukru, a jako jego zamiennik zastosowano erytrytol. Sos sprawdzi się jako baza do mięsa, ryżu czy makaronu.
Skład
Papryka czerwona (21%), pomidory (20%), koncentrat pomidorowy (12%), pieczarki (11%), ogórki kiszone (8,8%), woda, cebula (7,7%), skrobia modyfikowana, olej rzepakowy, substancja słodząca: erytrytol, ocet spirytusowy, sól, przyprawy (papryka mielona słodka, czosnek granulowany, pieprz czarny), maltodekstryna, aromaty, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Zawarte alergeny: może zawierać gluten, jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), orzechy i produkty pochodne
Wartość odżywcza | w 100 g |
Wartość energetyczna | 247,021 kJ / 59 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
- w tym nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 9 g |
- w tym cukry | 3 g |
- w tym poliole | 1,8 g |
Białko | 1,3 g |
Błonnik | 1,4 g |
Sól | 0,89 g |
Masa netto
500 g
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa
Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek z zawartych składników. Produkt nie może być używany jako substytut zróżnicowanej diety. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 2°C do 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 2°C do 10°C. Zużyć w ciągu 3 dni. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem. Zawiera substancje słodząca. Ciemnienie produktu w czasie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Cechy produktu
- Płeć
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Główny składnik
- Pora stosowania
- Sposób aplikacji