Produkt w kategoriach

Bonimel, miód z dodatkiem olejku melisowego, 250 g

Bonimel, miód z dodatkiem olejku melisowego, 250 g

16.99 zł
Icon Możliwe formy odbioru:
Bezpłatna dostawa do apteki
Wysyłka kurierem DHL
Paczkomaty Inpost

Opis

Miód pszczeli z dodatkiem olejku melisowego.

Skład

Miód nektarowy, olejek melisowy.
 

Masa netto

250 g

Właściwości

Miód polecany jest osobom, które intensywnie pracują intelektualnie, gdyż na skutek unikalnych własności odżywczych poprawia czynności ośrodkowego układu nerwowego i korzystnie wpływa na rozwój psychiczny i umysłowy, zwłaszcza u dzieci i osób starszych.

Wzmocnienie efektu działania miodu zaobserwowano po dodaniu do niego olejku melisowego.

Olejek melisowy wykazuje łagodne działanie uspokajające, ułatwia zasypianie. Łagodnie obniża ciśnienie krwi. Ma własności przeciwbakteryjne i przeciwwirusowe.

Przeznaczenie

Polecany jest oprócz standardowego leczenia do spożywania osobom cierpiącym na stany lękowe, niepokój, mającym trudności z zasypianiem.

Sposób użycia

Polecamy spożywać 1-2 razy dziennie 2-3 łyżeczki lub przed snem 3-4 łyżeczki. Można nim słodzić herbatę lub inny napój.

Przed spożyciem zaleca się zamieszać łyżeczką produkt w słoiku.

Przeciwwskazania i środki ostrożności

  • Przechowywać w temperaturze do 18 st. C.
  • Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
  • Krystalizacja miodu jest procesem naturalnym i nie zmienia jego właściwości.
  • Nie zawiera konserwantów.

Dostawa / odbiór produktu:

Odbiór zamówionych produktów możliwy jest w 834 aptekach na terenie całej Polski. Zapraszamy do katalogu aptek, w celu poznania lokalizacji najbliższej apteki, która zrealizuje Państwa zamówienie. Dostawa do aptek na terenie całego kraju realizowana jest bezpłatnie w terminie 24-72h


Wasze komentarze


Informacje / opinie zawarte w komentarzach stanowią subiektywną ocenę użytkownika i nie mogą być traktowane jako porada dotycząca zażywania / stosowania produktu. W przypadku wątpliwości prosimy o konsultacje z Farmaceutą Dbam o Zdrowie.

komentarze wspierane przez Disqus