Naura, pieczywko a’la maca bezglutenowe z solą andyjską, nasionami sezamu i nasionami chia, 120 g
Formy dostawy dla tego produktu
-
ODBIÓR W APTECEOdbiór w aptece
-
WYSYŁKA KURIEREMKurier DHLKurier GLSKurier PHARMALINK
-
ODBIÓR W PUNKCIEAutomaty DHL i punkty POPAutomaty i punkty odbioru GLSPaczkomat INPOST
O produkcie
Pokaż wszystkie produkty NAURA
Producent
NAURASejneńska 16
15-399 Białystok
biuro@naura.pl
Importer
MERKURY S.A.Sejneńska 16
15-399 Białystok
Opis
Naura, pieczywko a’la maca bezglutenowe z solą andyjską, nasionami sezamu i nasionami chia – wypiek o wyjątkowo chrupiącej strukturze i prostym składzie. Idealne jako przekąska lub dodatek do past, sałatek i zup. Produkt certyfikowany znakiem Przekreślonego Kłosa, symbolem bezpiecznej żywności bezglutenowej.
Składniki
mąka kukurydziana, mąka ziemniaczana, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, sól andyjska, nasiona sezamu, nasiona chia (salvia hispanica)
Zawarte alergeny: sezam
Wartość odżywcza | na 100 g/ml |
Wartość energetyczna | 1560 kJ / 369 kcal |
Tłuszcz | 3 g |
- w tym kwasy nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 77 g |
- w tym cukry | 0,5 g |
Błonnik | 6 g |
Białko | 5,5 g |
Sól | 3,3 g |
Masa netto
120 g (6 x 20 g)
Przeciwwskazania i środki ostrożności
Nie może być stosowany jako jedyne źródło pożywienia. Nie może być stosowany jak substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Przechowywać w temperaturze pokojowej (15-25°C), w suchym miejscu. Chronić przed światłem i wilgocią. Nie spożywać, jeśli opakowanie było wcześniej otwierane lub uszkodzone.
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Typ produktu
- Główny składnik
- Specyfika
- Alergeny