O produkcie
Opis
Diet-Food, makaron spagetti powstał z serca (rdzenia młodych nierozwiniętych liści) palmy z gatunku Bactris Gasipaes. To bezglutenowy, łatwy w przygotowaniu produkt, który idealnie sprawdzi się w przypadku osób na diecie wegańskiej, wegetariańskiej, ketogenicznej i bezglutenowej. Doskonale komponuje się z daniami kuchni azjatyckiej.
Skład
Skład: serce (rdzeń) palmy Bactris Gasipaes.
Kraj pochodzenia: Ekwador
Wartości odżywcze | w 100 g |
Wartość energetyczna | 88 kJ / 21 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 0 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany, w tym: | 3,2 g |
cukry | 1,3 g |
Błonnik | 2 g |
Białko | 1 g |
Sól | 0,2 g |
Masa netto
225 g
Sposób użycia
Makaron może być przyrządzany na trzy sposoby:
-
bezpośredni – tuż po otwarciu opakowania jako składnik sałatek na zimno,
-
po podgrzaniu – wystarczy go zalać gorącym bulionem rosołowym,
-
do smażenia – na patelni lub woku jako główny składni dań kuchni chińskiej, tajskiej i wietnamskiej .
Cechy produktu
- Zalecenia żywieniowe
- Wiek
- Typ produktu
- Postać
- Specyfika