×
DOZ.PL Darmowa
aplikacja
DOZ.pl
Zainstaluj

Olejek różany

Róża to królowa kwiatów, symbol piękna, zmysłowości i miłości. Od starożytności stosowana nie tylko w celach leczniczych, ale również pielęgnacyjnych. W kosmetologii najczęściej jest wykorzystywana do produkcji olejku eterycznego i oleju różanego. Te dwa półprodukty służą do wytwarzania takich preparatów jak woda różana, mydła czy kremy.
Produktów: 62
×

Kategorie produktów